Kids on stage 2016

Ian Thomas en Kapitein Winokio komen naar het coolste gratis festival van het jaar: Kids on stage! Naast de beste artiesten van de wereld kan je ook uit de bol gaan op de kinderkaraoke. Oh ja, we hebben ook een uitdaging voor jullie...

Noteer zondag 26 juni alvast in jullie agenda! Het coolste festival van het jaar is weer helemaal terug. En 't is allemaal SUPERGRATIS! Vanaf 14u zijn jullie meer dan welkom op het Evenementenplein Cosmogolem aan Rondpunt 26.

Maar wat hebben we voor jullie in petto?

 

Zita (The Voice Kids) | 14u30 - 14u45

Wij zijn grote fan van de negenjarige Zita! Deze Genkse ster wist met haar prachtstem de jury en duizenden kijkers van The Voice van Vlaanderen te veroveren. Zita werd toen als jongste kandidaat van het tweede seizoen gecoacht door Slongs Dievanongs. Op Kids on stage mag Zita opnieuw voor een groot publiek optreden. Dat wordt weer super!

 

Kapitein Winokio | 15u30 - 16u30

Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen jongleren samen met de allerkleinsten met letters en muzieknoten in de show ‘ABC, kom en zing mee’.

Zoals elke kampioen moesten ook Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen op de zeevaartschool het alfabet onder de knie krijgen. Ze schreven logboeken vol met woorden die echte zeebonken moeten kennen: Albatrosgooien, Bakboordbrood, Chronischediami, Dekdweilen, Eksteroog, Fermewind, …Visfilet, Weerhaken, Yogamatroos en Zeeziekzonderzorgen!

 

En nu jongleren Kapitein Winokio, Mevrouw De Poes en de muziekmatrozen met 26 letters en zeven muzieknoten: ABC, kom en zing mee!

 

 

Ian Thomas | 17u00 - 17u30

De 19-jarige Ian Thomas vult de line-up van Kids on stage op zondagnamiddag aan. Tijdens zijn passage in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ overtuigde de benjamin van de groep met zijn muzikale covers. Ian Thomas heeft trouwens alles in huis om een grote ster te worden: een song met Snoop Dogg, Lance Bass (*NSYNC), Tyga en Flo Rida verraadt dat het menens is. Zijn nieuwe album 'Make Things Happen' kwam in februari uit en dook na één week al op in de Ultratop.

Ian Thomas is klaar to make things happen... Are you?

 

UITDAGING!

Naast een muzikaal programma wordt tijdens Kids on stage ook randanimatie voorzien in de vorm van kinderkaraoke, grime en een photobooth. Schepen van jeugd Anniek Nagels en de burgemeester Wim Dries hebben een extra uitdaging voor de kinderen: “Kom als kapitein, matroos of piraat naar Kids on stage. Als jullie met 1.000 verkleed komen, doen wij een tegenprestatie."

 

Zoek ook zeker de placemats op in de Genkse horeca! Je kan ze vouwen tot superleuke papieren hoedjes!

 

 

Praktisch

Evenementenplein Cosmogolem

14u00

GRATIS!

 

www.genkonstage.be