Sprookjestocht 2016

De Sprookjestocht breidt uit! Op 15 en 16 oktober ben je welkom in het Molenvijverpark voor een magische wandeling met je favoriete sprookjesfiguren zoals Aladdin en Doornroosje. Klik snel verder voor meer info!

UPDATE 4 OKTOBER: DE SPROOKJESTOCHT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT! Er zijn geen tickets meer beschikbaar.

 

Er was eens een Sprookjestocht in Genk. Die bleek zo populair te zijn bij de Genkenaren dat het evenement op één dag uitverkocht was. Wie toen geen ticketje kon vastkrijgen, mag nu gerust op twee oren slapen: de Sprookjestocht in Molenvijverpark breidt uit naar twee dagen! Noteer alvast zaterdag 15 en zondag 16 oktober in jouw agenda.

 

Wat mogen kinderen en hun even nieuwsgierige ouders verwachten van deze geüpdatete Sprookjestocht? De leuke avondwandeling in Molenvijverpark ademt ‘magie’ uit met bekende sprookjes voor jong en oud. Denk daarbij aan grootse taferelen van Aladdin en Doornroosje. Ook andere klassiekers zoals Belle en het Beest en Repelsteeltje passeren de revue. Bezoekers worden bovendien uitgenodigd voor een drankje op de tea party van de Mad Hatter uit Alice in Wonderland.

 

Maar liefst 30 acteurs zullen de sprookjes tot leven brengen. De acteurs komen uit de Genkse Academie of uit de speelpleinwerking Grabbel&Co.

 

 

PRAKTISCH

Wanneer? Zaterdag 15 oktober van 17u tot 20u30 | Zondag 16 oktober van 16u tot 18u.

Inkom? 6 euro per persoon. Iedere betalende bezoeker krijgt een bonnetje voor een drankje en soep. Kinderen jonger dan 4 jaar krijgen gratis toegang.

Waar? Molenvijverpark, ingang via Europalaan aan de witte boerderij.

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan op zaterdag 1 oktober vanaf 9u in het stadhuis.

Vanaf maandag 3 oktober kan er ook ingeschreven worden in jeugdcentrum Rondpunt 26.

 

LET OP: enkel inwoners van Genk kunnen zich op zaterdag 1 oktober in het stadhuis. Vanaf maandag 3 oktober kan iedereen zich inschrijven voor de Sprookjestocht.

 

Het jeugdcentrum is iedere werkdag doorlopend open van 9u tot 17u, op donderdag van 12u tot 17u.

 

Maximaal 6 tickets per persoon.

 

www.jeugdingenk.be | 089 65 42 65


sprookjestocht