Grabbel&Co | Herfstvakantie 2017

Wat is Grabbel&Co?

Grabbel & Co is een speelpleinwerking voor kinderen vanaf 4 jaar (geboortejaar 2013) tot en met 12 jaar. Elke dag tijdens de zomer-, herfst-, krokus-, en paasvakantie kan je komen spelen.

 

grabbelweb 1 

inschrijven 

 

 

 

Speelpleinwerking Grabbel&Co

Grabbel&Co is een open speelpleinaanbod. Jullie kiezen zelf jullie formule van halve of volledige Grabbeldagen.

De animatoren bereiden op voorhand een hele week voor en hebben zo voor elke dag iets anders voorzien. Je kinderen worden dus verrast!

 

Voor- en naopvang!

Kinderen kunnen van 7.30 uur al terecht in ons jeugdcentrum. Om 09.30 uur starten de Grabbelactiviteiten tot 16.45uur. Nadien kunnen de kinderen nog in de naopvang blijven tot 18 uur. Deze extra service is in samenwerking met Dienst Kinderopvang.

Let wel:

Voor de Grabbelactiviteiten betaal je bij inschrijving. De voor- en naopvang betaal je ter plaatse aan de opvangbegeleider.

Tarieven Grabbel&Co

€2.5 per dagdeel

€5 per dag

€0.75 per ingegane halfuur van de voor- of naopvang

 

Welke leeftijden / groepen passen wij toe in 2017?


Guppies :   2013 – 2011

Biebels:      2010 – 2009

Gekko's:     2008- 2007

10's:           2006 – 2005

 

grabbelweb2 

 

Inschrijven

Wil je zeker zijn van je plaats, schrijf je dan op voorhand in. De overige plaatsen kunnen op de dag zelf nog ingevuld worden.
Inschrijven voor herfstvakantie kan vanaf woensdag 4 oktober, aan de balie van jeugdcentrum Rondpunt 26  of online. Telefonisch reserveren kan niet.

 

Kortingensysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld.

 Ben je van Genk en voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 25% of 50% op:

 

·       de activiteiten van de Grabbel&Co  (niet op het lidgeld).

 

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

 

1.   Grote gezinnen: gezinnen die 3 of meer kinderen hebben. Let wel, dit gaat om het aantal kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s), je hebt dan recht op 25% korting.

2.   Gezinnen met Omnio-statuut OF recht op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

 

Wens je meer informatie over de korting die je kan ontvangen en wat je hier voor moet doen? Vraag de gratis folder aan via de Dienst Jeugd in het jeugdcentrum Rondpunt 26 of download hem hier.