Comedy Café: Vitalski & Yannick Noben

Beschrijving
Bewerken
Comedy Café @ PAND!

Elke derde donderdag van de maand zakken de beste comedians af naar PAND voor een gezellige en (hopelijk) hilarische comedy avond.

LINE-UP
???????????????????????
Vitalski Vialuv

Vitalski heet officieel de “Antwerpse Nachtburgemeester”. Hij schrijft columns voor De Morgen, Studio Brussel en Gazet Van Antwerpen. In november 2005 nam hij in Nederland de “Johnny Van Doorn”-prijs in ontvangst voor “beste literaire performance van het jaar”. Hij publiceerde verscheidene romans en muziekceedee's met o.m. The Living Tornado's en De Oranje Houtzagerij.

“Duivelskunstenaar” Vitalski had een boekenprogramma op Vitaya-tv, is bekend als teamkapitein in “De tabel van Mendeljev" en één van de helden in het drukbekeken survival-programma “Stanley's Route”.

Yannick noben comedy
Yannick Noben maakte zijn debuut op Comedymania, een Limburgse comedywedstrijd die hij ook won. Sinds deze wedstrijd stond hij in de finale van onder meer "commeere comedy cup" en "Cavalrire". Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Zijn grappen gaan over zijn huwelijk, het vader zijn of de alledaagse bekommernissen dewelke een 35 jarige man in Vlaanderen heeft.

PRAKTISCH
???????????????????????
Inkom: € 5
Deuren open om 20u.
Tijdens de act wordt er geen drank geserveerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Jeugdhuis PAND

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie