Perron 13: uitstap - Dropping Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens de zomervakantie gaat Perron 13 enkele keren op pad!
Op 20 augustus gaan we een dropping doen. We droppen jou op een onbekende plek en je moet zelfs zien terug te geraken! Spannend!

Wat moet je weten?
- Lunchpakket meebrengen
- ID meebrengen

Samenkomst: Perron 13, 15u
Einde activiteit: 20u

Kortingensysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 25% of 50% op de activiteiten van de Grabbel&Co (niet op het lidgeld).

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

Grote gezinnen: gezinnen die 3 of meer kinderen hebben. Let wel, dit gaat om het aantal kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s), je hebt dan recht op 25% korting.

Korting voor houders van het VT-statuut is voorzien. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Informatie

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie