Comedy Café: Kamagurka

Elke derde donderdag van de maand zakken de beste comedians af naar PAND voor een gezellige en (hopelijk) hilarische comedy avond.

LINE-UP
???????????????????????
Kamagurka

Kamagurka (Luc Zeebroek) werd in 1956 aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan het KASK in Gent maar stopte daarmee vòòr zijn eindexamen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO en vergaarde daar vlug roem mee. Kamagurka publiceert in verscheidene tijdschriften en kranten van Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Oostenrijk, USA en vele andere.

Hij deed verschillende shows op de Belgische en Nederlandse televisie, had een radioshow samen met Herr Seele (zijn levenslange metgezel) op Studio Brussel, en treedt het ganse jaar door op in Nederland en België. Hij schreef ook een kindersprookje en twee toneelstukken die werden opgevoerd bij NTG te Gent. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht, van Bert en Bobje tot Cowboy Henk. Als schilder heeft hij ook reeds geëxposeerd in verscheidene galerijen in Nederland en België.

Tussen 2011 en 2014 toerde Kamagurka door heel Nederland en Vlaanderen met zijn vorige theatervoorstelling, SPROOK. Nu speelt Kamagurka zijn meest recente voorstelling, #HAHAHA.

PRAKTISCH
???????????????????????
Inkom: € 5
Deuren open om 20u.
Tijdens de act wordt er geen drank geserveerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Jeugdhuis PAND

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie