Comedy Café: Henk Rijckaert (try-out 'Maker') & Wim Janssens

Comedy Café @ PAND!

Elke derde donderdag van de maand zakken de beste comedians af naar PAND voor een gezellige en (hopelijk) hilarische comedy avond.

LINE-UP
Henk Rijckaert
Try-out 'Maker'

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefixt. Gemaakt.

Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daaraan verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan.

Vroeger was het anders. Als de auto kapot was, dan deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, dan werd dat hersteld met een flinke tik. Iedereen van het gezin wist waar je moest kloppen.

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.

Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is.

Voorprogramma: Wim Janssens

PRAKTISCH
Inkom: € 5
Deuren open om 20u.
Tijdens de act wordt er geen drank geserveerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Jeugdhuis PAND

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie