Grabbel & Co 2018: uitstap - Bobbejaanland Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op maandag 29 oktober starten we de Grabbel & Co- herfstvakantie met een leuke uitstap naar Bobbejaanland. ENKEL voor Gekko's (2008 - 2009) en 10's (2006 - 2007)

Wat moet je meebrengen?
- Kids-ID
- Zakgeld: € 10 maximum!

We vertrekken met de bus vanuit Jeugdcentrum Rondpunt 26 om 9u en zijn terug om 18u00

Kortingensysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 25% of 50% op de activiteiten van de Grabbel&Co (niet op het lidgeld).

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

Grote gezinnen: gezinnen die 3 of meer kinderen hebben. Let wel, dit gaat om het aantal kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s), je hebt dan recht op 25% korting.

Korting voor houders van het VT-statuut is voorzien. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 21,00
Basistarief: 21,00 €

Waar

Jeugdcentrum Rondpunt 26

Informatie

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie