Grabbel & Co: zomervakantie 2020 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Grabbel & Co ziet er deze zomervakantie iets anders uit en dit
volgens de coronamaatregelen.

Er worden twee bubbels voorzien:
- 4 tot 8 jaar (Guppies & Biebels)
- 9 tot 12 jaar (Gekko's & 10's)
Deze bubbels laten elke dag telkens 30 kinderen toe (30 per bubbel, per week). Je kan je kind inschrijven voor een hele week. Deze bubbel blijft dezelfde voor die week. Alle informatie over inschrijven, vind je op https://genk.kwandoo.com (vanaf 19 juni om 19u).


OPVANG NODIG VOOR EN NA GRABBEL & CO?


7u30 - 13u30
Grabbel Fun is de opvang vóór Grabbel & Co door professionele begeleiding . De kostprijs van Grabbel Fun wordt berekend op basis van aanwezigheid van jouw kind en wordt nadien gefactureerd.
- Per begonnen halfuur betaal je € 0,84
- Minder dan 3u: € 2,98
- Meer dan 3u: € 5,10


GRABBEL & CO


Vanaf 13u30 start de reguliere Grabbel & Co-werking onder leiding van supertoffe animatoren! Deze activiteiten dienen bij inschrijving betaald te worden.
- Van 13u30 tot 17u00
- Kostprijs: € 12,5 per week
- Drankje en vieruurtje inbegrepen.
Lidgeld: € 4 per jaar

De Stad Genk wil zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel & Co . Daarom is er korting voor houders van het VT-statuut. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 2,50
Basistarief: 2,50 €; Vooropvang (per begonnen halfuur): 0,84 €; Vooropvang (minder dan 3 uur): 2,98 €; Vooropvang (meer dan 3 uur): 5,10 €

Waar

Jeugdcentrum Rondpunt 26

Informatie

Organisatie

Jeugd Genk

Filter op categorie