Grabbel & Co

Schrijf je in voor Grabbel & Co herfstvakantie 2020! (vanaf vrijdag 2 oktober - 19u)

Wat is Grabbel & Co?

Grabbel & Co is een speelpleinwerking voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar. Elke dag tijdens de krokus-, paas-, zomer-, en herfstvakantie kan je komen spelen.

Grabbel & Co is een open speelpleinaanbod. Jullie kiezen zelf jullie formule van halve of volledige Grabbeldagen. In de voormiddag is er Grabbelfun, dit is de opvang in de voormiddag door professionele begeleiding. In de namiddag nemen de (gebrevetteerde) animatoren het over met een zelfgemaakte activiteit. Je kinderen worden dus iedere dag verrast met iets nieuws!

Hoe een dag bij Grabbel & Co er precies uitziet lees je hieronder!

Grabbel Fun

7u30 - 13u30

Grabbel Fun is de opvang vóór Grabbel&Co door professionele begeleiding.
De kostprijs van Grabbelfun wordt berekend op basis van aanwezigheid van jouw kind en wordt nadien gefactureerd.

  • Per begonnen halfuur betaal je € 0,84
  • Minder dan 3u: € 2,98
  • Meer dan 3u: € 5,10

Grabbel & Co

13u30 - 17u00

Vanaf 13u30 start de reguliere Grabbel&Co-werking onder leiding van supertoffe animatoren! Deze activiteiten dienen bij inschrijving betaald te worden.

  • Van 13u30 tot 17u00
  • kostprijs: € 2,5
  • Drankje en vieruurtje inbegrepen.

Welke leeftijden / groepen passen wij toe in de zomervakantie van 2020?

Grabbel & Co ziet er deze zomervakantie iets anders uit en dit
volgens de coronamaatregelen.

Er worden twee bubbels voorzien:
- 4 tot 8 jaar (Guppies & Biebels)
- 9 tot 12 jaar (Gekko's & 10's)
Deze bubbels laten elke dag telkens 30 kinderen toe (30 per bubbel, per week). Je kan je kind inschrijven voor een hele week. Deze bubbel blijft dezelfde voor die week. Alle informatie over inschrijven, vind je op https://genk.kwandoo.com (vanaf 19 juni).

Inschrijven

Om zeker te zijn van je deelname aan de activiteiten dien je je op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan je aan de balie van Jeugdcentrum Rondpunt 26 of online. Telefonisch reserveren kan niet.

Online inschrijven kan via ons inschrijfsysteem.

Kortingensysteem

De Stad Genk wilt zoveel mogelijk Genkse kinderen en jongeren de kans bieden om deel te nemen aan de activiteiten van Grabbel&Co . Daarom is er een kortingensysteem ontwikkeld. Ben je van Genk en voldoe je aan de voorwaarden? Dan heb je recht op een korting van 50% op de activiteiten van de Grabbel&Co (niet op het lidgeld).

Wie heeft er allemaal recht op deze korting?

  • Korting voor houders van het VT-statuut is voorzien. Wend je tot de inschrijvingsbalie of kassa voor meer info. Als het ziekenfonds je dit heeft toegekend op basis van de gestelde voorwaarden, eindigt je kleefbriefje van het ziekenfonds op een 1. Je hebt dan recht op 50% korting.