Zomerkamp opent! Zomerse hotspot voor jongeren

Gepubliceerd op woensdag 24 juni 2020 13.30 u.

𝐙𝐎𝐌𝐄𝐑𝐊𝐀𝐌𝐏 𝐆𝐄𝐍𝐊 ?

 
Top nieuws! Van 3 juli tot en met 30 augustus opent Zomerkamp Genk de deuren op het Evenementenplein aan Rondpunt 26. Beleef memorabele momenten met je bubbel in onze Klub-, Hut- of Strandzone en geniet van zomerse drankjes, muziek en spel. Zomerkamp is toegankelijk voor jongeren van 16 tot 30 jaar.

𝐃𝐈𝐓 𝐃𝐎𝐄𝐍 𝐖𝐄 𝐍𝐈𝐄𝐓 𝐀𝐋𝐋𝐄𝐄𝐍

Met partners zoals PAND, BRUIS, Huiskamer, Karaat • KRT, Twenty Second Vintage, Matinee, Domage, Goeie Jongens, Block Party, Chillambas, De BeGenkers, OverKop Genk en Genkse jeugdverenigingen zal Zomerkamp steeds van donderdag tot en met zondag open zijn voor publiek.

𝐕𝐄𝐈𝐋𝐈𝐆 𝐆𝐄𝐍𝐈𝐄𝐓𝐄𝐍

Zomerkamp wordt zo veilig mogelijk georganiseerd. Het terrein is ingedeeld zodat we maximum 200 personen kunnen toelaten. Jongeren kunnen gratis tafels reserveren voor hun bubbel van 2 tot 10 personen. Zonder reservatie kan je Zomerkamp niet binnen.
 
Bezoekers worden gevraagd om zich te ontsmetten bij de inkom. Ook tafels en stoelen worden ontsmet om het risico op besmetting drastisch te verlagen.
 
Om Zomerkamp volledig coronaproof te maken, werkt het terrasconcept met het cashless betaalsysteem Payconiq en worden stewards ingezet om de social distancing-regels buiten de bubbels te garanderen.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐌𝐀

Het gratis ticketsysteem wordt elke week opengezet voor de weekactiviteiten. Jongeren gaan kunnen beachvolleyballen, genieten van zittende concertjes of gewoon gezellig terrassen.

𝐎𝐏𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆𝐒𝐖𝐄𝐄𝐊𝐄𝐍𝐃

3/7: Zomerkamp Opent: PAND
4/7: Zomerkamp Opent: Domage

𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 & 𝐈𝐍𝐅𝐎

www.zomerkampgenk.be